VOOR ALLE NEW BUSINESS WOMEN

TNBW Seminar

IN SLECHTS 1 OCHTEND

 

In 1 ochtend jouw doorbraak

Wat krijg je tijdens het TNBW Seminar?
Een ochtend VOL inspiratie om de komende tijd FOCUS te krijgen op wat voor jou belangrijk is. Je krijgt de handvatten om er achter te komen wat je Purpose in Life is en wat jou op dit moment belemmert in een grote stap vooruit. De know how hoe je vanuit je Purpose in Life jouw succesvolle concept creëert. Ontmoetingen met andere gelijkgestemde onderneemsters (in spe). Een unieke kans om deel te nemen aan de TNBW Academy die halverwege september start.

Voor wie?
Je bent al ondernemer of wilt uitzoeken of onderemen iets voor je is. Je hebt behoefte aan focus in wat je het allerliefste wilt en hoé je dat voor elkaar krijgt. Je weet dat er iets mist in je leven, maar vindt het moeilijk om helder te krijgen wat dan precies. Je wilt graag meer horen over de TNBW Academy en voelen of dat jouw volgende stap is.

PROGRAMMA

Een ochtend vol inspirerende talks, intensieve training, verrassende werkvormen en je ervaart de sisterhood van de TNBW Tribe. 
Je sluit de ochtend volledig geïnspireerd en empowered af en krijgt een unieke kans om deel te nemen aan de TNBW Academy!

Programma
Programma
 • 09:30 - 10:00 uur
  Binnenkomst en registratie 

  Zorg dat je op tijd aanwezig bent.
  Bij aankomst is er koffie & thee en kun je kennismaken met de andere New Business Women (to be)!

 • 10:00 - 11:15 uur
  1ste deel van de ochtend

  Je start met creëren van een kristalheldere visie voor jouw toekomst en gaat METEEN aan de slag met jouw visie wie je wilt ZIJN. Je gaat ervaren wat jouw Innerlijke Wijsheid jou vertelt, en hoe je helder krijgt wat jouw Purpose in Life is. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken om jou alle antwoorden in jezelf te laten vinden, om volledig afgestemd te zijn op je intuïtie!

 • 11:15 - 11:30 uur
  Pauze
 • 11.30 - 13:00 uur
  2de deel van de ochtend

  De kracht die je in je voelt gebruik je om een concreet plan voor de toekomst te maken. Je weet welke stappen je mag zetten om jouw Purpose in Life te gaan LEVEN. Volgens jouw eigen regels. Je krijgt ook de kans je op te geven voor The New Business Women Academy waarin je je leven, je concept en je business in slechts 3 maanden tijd gedetailleerd neer zet, zodat het een bedrijf wordt vanuit jouw unieke passies, talenten en “taak in je leven”. Hoe jij de wereld een stuk mooier gaat maken en ook (niet onbelangrijk) hoe je er goed geld mee gaat verdienen!

TNBW ACADEMY

Tijdens het Live Your Purpose Event krijg je een unieke kans om deel te nemen aan de TNBW Academy. In drie maanden jouw droomleven voor elkaar!

button_shine

Empower Yourself

Manifesteer een diep geloof in jezelf en het leven door te luisteren naar wat jouw Innerlijke Wijsheid je vertelt. Alle antwoorden zitten in je. Dat ga je ervaren tijdens het doorlopen van de bewezen SHINE Formule. Helderheid over je Purpose in Life en levend vanuit je volste potentie. Tijd om maximaal te gaan SHINEN lady! 

button_thrive

Create your Concept

Krijg glashelder welk unieke concept in jouw Purpose in Life schuilt. Wat je precies gaat doen, hoe je het vorm gaat geven en hoe je er (GOED!) geld mee gaat verdienen. Kortom: hoe je jouw levensmissie, jouw Purpose in Life, voor eens en voor altijd kunt gaan LEVEN. Met jouw business als middel om dit op de voor jou mooiste manier neer te kunnen zetten!

button_teach

Build your Business

Krijg exclusief toegang tot het gloednieuwe online platform van TNBW! Hier vind je de modules van TEACH waarin we je stap voor stap uitleggen hoe wij onze business binnen no time succesvol hebben gemaakt. De absolute krenten uit de pap van de online marketing wereld met samenwerkingen met de beste experts! 

Koop je ticket!

Reserveer nu jouw stoel voor een van de TNBW Seminars:

 • TNBW Seminar op 15 december 2017 in Amsterdam
 • TNBW Seminar op 12 januari 2018 in Den Bosch

Het Lucky Bird aanbod is geldig tot de teller afloopt.

ERVARINGEN

safae

Ik was op zoek naar mijn Purpose in Life. Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde. Het programma van TNBW leek mij de uitgelezen kans om mezelf te ontdekken. Ik werd continu geïnspireerd en teruggebracht naar mijn gevoel. Het was magisch! Ik weet nu precies wat ik wil en wat mijn missie in de wereld is. En ik KAN en GA het doen! Mijn kracht is sterker dan mijn Gremlin. Crystal & Mabel zijn 2 prachtige TOPVROUWEN! Warm, intelligent, bekwaam, inspirerend. Dus aan alle Powervrouwen die willen maar die nog wat hobbels te overwinnen hebben: gun jezelf de coaching/training van TNBW!

Safae El Ghouti - Founder We World Citizens

unnamed
unnamed

Hoe ik het programma van TNBW ervaren heb? Als supercool, waardevol, inspirerend, confronterend (op een goede manier!) enthousiasmerend en praktisch. Ik wilde voor mezelf helder krijgen wat mijn concept is. Waar liggen mijn talenten? Hoe zet ik deze in? Hoe creëer ik mijn droomleven en wat is mijn Purpose? Ik wilde antwoorden krijgen. Ik heb zo veel lightbulb-moments gehad! En heb een dieperliggende reden gevonden waarom ik zo passioneel over mijn idee ben. Het klopt nu. Crystal en Mabel zijn eerlijk, oprecht, professioneel en geven met humor en liefde inzichten. Behulpzaam, doortastend, toegankelijk, echt heel fijn! Elke vrouw kan dit gebruiken.

Marieke Hoogendijk - Founder Let's do this Media

Untitled design-28
jet

Ik wist niet precies wat ik wilde m.b.t. het opzetten van een eigen bedrijf. Ik had veel negatieve overtuigingen die mij tegenhielden om te starten. Het programma bij TNBW heb ik als zeer persoonlijk, goed doordacht en compleet ervaren. Van begin tot eind klopten de stappen en het werd ook zeer leuk gebracht. Ik had een enorme klik met Crystal & Mabel! Ik weet nu dankzij het programma welke methode ik ga inzetten voor mijn bedrijf en ik heb een enorm geloof in mezelf! Heel erg bedankt dames!

Jet Boerhave - Ondernemer in spe

unnamed
unnamed

Ik ben Mr. in Rechten. Als het over werk ging, kon ik maar moeilijk verder kijken dan mij achter een bureau met laptop. TNBW heeft me uit mijn comfort zone getrokken, me uit mijn hoofd gehaald om vanuit mijn intuïtie te gaan leven. Ik doe nu totaal iets anders en ben aan het bouwen aan mijn inderneming Mindful On The Move! Ze hebben me geholpen om op het juiste moment op mijn intuïtie te vertrouwen. De begeleiding van TNBW heeft voor mij echt het verschil gemaakt!

Truyke van Gool - Founder Mindful On The Move

Untitled design-29

Join the Movement

De wereld wacht op je. Koop je ticket en ga voor je mooiste leven!

icon_whiteborder

Heb je vragen of wil je met ons sparren? Mail ons dan op event@tnbw.nl.

© 2017 Live your Purpose Event - TNBW -
Alle Rechten Voorbehouden